Deprem Kayseri / Kayseri'de 4,6 büyüklüğünde deprem / Kayseri yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

Deprem Kayseri / Kayseri'de 4,6 büyüklüğünde deprem / Kayseri yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.. Kayseri'de son 12 saatte 1,8 ila 2,9 şiddetinde 6 deprem meydana geldi. Dün 17:14 melikgazi belediyesi 50 daireyi yarın satışa çıkarıyor. Ayrıca kayseri bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Afad'ın verilerine göre kayseri'de saat 10.27'de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4.

Kayseri'de 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri büyükşehir belediye başkanı memduh büyükkılıç, sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar olumsuz bir durum olmadığını bildirdi. Haberler gündem haberleri son dakika: Kayseri'de art arda deprem ege'de i̇zmir çevresinde üst üste yaşanan depremlerin ardından merkez üssü kayseri'nin sarıoğlan ilçesi olan 4.6 şiddetindeki deprem korkuttu. Kayseri son deprem boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nden alınan bilgiye göre, kayseri'de merkez üssü kocasinan saraycık olan.

Kayseri'de deprem | Kayseri Haberleri
Kayseri'de deprem | Kayseri Haberleri from www.kayserianadoluhaber.com.tr
Dün i̇zmir'in depremle sallanmasının ardından bu kez de kayseri'de meydana gelen deprem korkuttu. Kayseri'de tren raylarında erkek cesedi bulundu. Ayrıca kayseri bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4. Dün 17:14 melikgazi belediyesi 50 daireyi yarın satışa çıkarıyor. Haberler gündem haberleri son dakika: Afad'ın verilerine göre kayseri'de saat 10.27'de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, saat 09.56'da sarıoğlan merkezli 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Kayseri büyükşehir belediye başkanı memduh büyükkılıç, sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar olumsuz bir durum.

Deprem bölgede paniğe neden olurken çevre iller sivas ve yozgat'ta da hissedildi. En son kayseri deprem haberleri anında burada. Doganli 7 şubat 2021 09:51 son deprem. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4. Kayseri depremi'yle ilgili olumsuz bir durum şu an için yok. Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü afad ve kandilli rasathanesi verilerine göre saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4. 0 ответов 0 ретвитов 106 отметок «нравится». Son dakika kayseri deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Son dakika haberine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. Sivas, nevşehir ve yozgat'ta da hissedildi. Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. Afad'ın verilerine göre kayseri'de saat 10.27'de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel kayseri deprem haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz.

Kayseri'de son 12 saatte 1,8 ila 2,9 şiddetinde 6 deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4. Kayseri depremi'yle ilgili olumsuz bir durum şu an için yok. Kayseri deprem, kayseri depremleri, kayseri deprem bölgesi mi, kayseri deprem haritası, kayseri deprem mi oldu, kayseri deprem uyarısı, kayseri depremleri tarihi, kayseri deprem son dakika. Dün i̇zmir'in depremle sallanmasının ardından bu kez de kayseri'de meydana gelen deprem korkuttu.

Kayseri'de deprem | Kayseri Haberleri
Kayseri'de deprem | Kayseri Haberleri from www.kayserianadoluhaber.com.tr
Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü afad ve kandilli rasathanesi verilerine göre saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4. Deprem oldu geçmiş olsun kayseri sivas #kayserideprem. Sivas, nevşehir ve yozgat'ta da hissedildi. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının kayseri büyükşehir belediye başkanı memduh büyükkılıç, sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6. Kayseri deprem haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. 0 ответов 0 ретвитов 106 отметок «нравится». Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü kayseri sarıoğlan olan depremin büyüklüğünü afad ve kandilli rasathanesi 3.4 olarak duyurdu.

Alınan bilgilerede göre , 2.9'luk depremde can ve mal kaybı olmadı.

Son dakika haberine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. Kayseri'de art arda deprem ege'de i̇zmir çevresinde üst üste yaşanan depremlerin ardından merkez üssü kayseri'nin sarıoğlan ilçesi olan 4.6 şiddetindeki deprem korkuttu. Doganli 7 şubat 2021 09:51 son deprem. Kayseri'de son 12 saatte 1,8 ila 2,9 şiddetinde 6 deprem meydana geldi. Kayseri'de saat 10.27 sıralarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kayseri depremi'yle ilgili olumsuz bir durum şu an için yok. Dün 17:14 melikgazi belediyesi 50 daireyi yarın satışa çıkarıyor. Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. Deprem bölgede paniğe neden olurken çevre iller sivas ve yozgat'ta da hissedildi. Kayseri büyükşehir belediye başkanı memduh büyükkılıç, sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar olumsuz bir durum olmadığını bildirdi. Kayseri son deprem boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nden alınan bilgiye göre, kayseri'de merkez üssü kocasinan saraycık olan. En son kayseri deprem haberleri anında burada. Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu.

Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4. Dün i̇zmir'in depremle sallanmasının ardından bu kez de kayseri'de meydana gelen deprem korkuttu. Merkez kocasinan ilçesi molu mahallesi merkezli ilk deprem, gece saat 23.46'da 2,9 şiddetinde yaşandı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının kayseri büyükşehir belediye başkanı memduh büyükkılıç, sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6. Deprem bölgede paniğe neden olurken çevre iller sivas ve yozgat'ta da hissedildi.

KAYSERİ'DE DEPREM HİSSEDİLDİ. LÜTFEN SAKİN! • Kayserim.net ...
KAYSERİ'DE DEPREM HİSSEDİLDİ. LÜTFEN SAKİN! • Kayserim.net ... from www.kayserim.net
Son dakika kayseri deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. En son depremler nerede ne zaman oldu » kayseri son depremler ve yerleri. Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. Dün 17:14 melikgazi belediyesi 50 daireyi yarın satışa çıkarıyor. Doganli 7 şubat 2021 09:51 son deprem. Merkezi elazığ ve malatya olan deprem kayseri'de de hissedildiği an. 0 ответов 0 ретвитов 106 отметок «нравится». Deprem bölgede paniğe neden olurken çevre iller sivas ve yozgat'ta da hissedildi.

Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi.

Dün i̇zmir'in depremle sallanmasının ardından bu kez de kayseri'de meydana gelen deprem korkuttu. Son dakika haberine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. Kayseri deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel kayseri deprem haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. Kayseri'de tren raylarında erkek cesedi bulundu. Kayseri deprem, kayseri depremleri, kayseri deprem bölgesi mi, kayseri deprem haritası, kayseri deprem mi oldu, kayseri deprem uyarısı, kayseri depremleri tarihi, kayseri deprem son dakika. Kayseri'de 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 0 ответов 0 ретвитов 106 отметок «нравится». Kayseri son deprem boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nden alınan bilgiye göre, kayseri'de merkez üssü kocasinan saraycık olan. Son dakika kayseri deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Dün 17:14 melikgazi belediyesi 50 daireyi yarın satışa çıkarıyor. Ayrıca kayseri bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4.

Kayseri son deprem boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nden alınan bilgiye göre, kayseri'de merkez üssü kocasinan saraycık olan deprem. Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü kayseri sarıoğlan olan depremin büyüklüğünü afad ve kandilli rasathanesi 3.4 olarak duyurdu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama